UA-86647001-1
U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

 

 

 

 

 

 

 

De Stichting Riet Ruijlof is in 2013 opgericht omdat de stichting waar het voorheen onder viel werd opgeheven, wij organiseerde het al wel maar het was noodzakelijk om zelf een stichting op te richten.
Omdat Riet Ruijlof door de jaren heen de drijfveer is geweest betreft de Lampionnenoptocht en de Sint Nicolaas intocht hebben we de stichting naar haar vernoemt.
Onze stichting werkt met een heel veel vrijwilligers, zonder hun zijn wij niets.
Zo hebben we de werkgroep Lampionnenoptocht en de werkgroep Sinterklaas intocht.
Onder iedere werkgroep vallen weer een heleboel vrijwilligers die de uitvoering doen, denk aan de Lampionnenoptocht zoals het opbouwen van het podium en tent, juryleden, verkeersregelaars van 4P, mensen voor de inschrijving en mensen die zorgen voor de hapjes en drankjes.
Iedereen is tot in de late uurtjes bezig om alles weer af te breken en op te ruimen.

Ook de werkgroep Sinterklaas hebben een heleboel vrijwilligers voor de uitvoering.
Denk aan mensen die schminken, mensen die zorgen dat de kleding er perfect uitziet en helpen met aankleden, de pieten, de Sinterklaas, de boot, vervoer, verkeersregelaas van 4P en de mensen die zorgen voor de hapjes en drankjes.

De bestuursleden samen met een aantal vrijwilligers zorgen voor het aansturen van de werkgroepen, de werving van de sponsoren, aanvraag vergunningen bij de gemeente, boeken van de muziekkorpsen, vervoer, beheer van de website, beheer van alle kleding en materialen en zijn uiteraard ook zelf actief in de uitvoering van de evenementen.

Het bestuur .